COACHING OG RÅDGIVNING

Der er ikke tale om terapi men en håndsrækning til, at blive klogere på dig selv.

Via samtale sker der ofte det, at du får en mulighed for at se tingene fra flere vinkler, og kan evt. via den vej reflektere over egen andel i f.eks. konflikter og problemer. Det kan være problemer på arbejdet, derhjemme og helt personlige ting, som du har brug for en uvildig til at lytte til.

Coaching er en teknik, der giver mulighed for, at finde nye veje - ved hjælp af spørgsmål som kun du kender svaret på. Det kan være du vil søge nye veje og muligheder i forhold til job eller uddannelse - eller noget helt andet.

Via coaching kan du blive bevidst om ubevidste mønstre og handlemåder, og på den måde få en indsigt, der gør du kan ændre tingenes tilstand. Du kan også bruge det til at sætte nye mål og gennemføre dem.

Rådgivningen består af konkrete råd til, at komme videre med dine problemer, og hvis du har brug for det: at rydde op i dit liv.

Jeg kan også hjælpe dig i forhold til at kunne navigere i det sociale system, og bistår gerne i sager, hvor du har kontakt til kommunen eller arbejdsgiver mv. – se også nedenfor.

Jeg gør opmærksom på, at jeg har tavshedspligt. Hvad vi taler om er fortroligt, og bliver mellem os.

KONSULENTTJENESTE: Hjælp til selvhjælp via helhedsorienteret opgaveløsning

Brug for hjælp til jobsøgning? Jeg kan hjælpe dig med ansøgning og CV/data-liste mv.

Jeg tilbyder endvidere kommunikations- og socialrådgivning. Samtaler foregår udenfor normal arbejdstid og efter aftale.