Jeg hedder Rikke Lykke Kallesen og er fra år 1973. Jeg er gift og har tre børn. Jeg er ansat i et Jobcenter, hvor jeg arbejder med aktivering, revalidering, fleksjob og pension. Dette firma er således min bibeskæftigelse og hobby.

UDDANNELSE:

Jeg er uddannet socialrådgiver i Odense 2000 med erfaring indenfor bl.a. familiearbejde, voksen- og arbejdsmarkedsrådgivning.
For flere år siden besluttede jeg, at uddanne mig indenfor massage og kropsterapi, og det har jeg brugt de seneste år på.

Uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør på Massageskolen i Århus december 2006, og kranio sakral terapeut på Institut for Kranio Sakral Terapi med specialmoduler i børnebehandling, immunforsvar og stress i perioden oktober 2006-november 2008.

Jeg har taget coachinguddannelse og kommunikationskurser hos Eductor i Odense i perioden maj 2007- maj 2008. Jeg har gennemført uddannelse i Systemisk Coaching og Løsningsfokuseret Coaching i 2009 via COK, Forvaltningshøjskolen.

Jeg tager løbende flere kurser og forsøger således at holde mig opdateret fagligt. Temadage og kurser indenfor det sociale system og relaterede områder - Senest om stress, depression og smerter v. Smertepsykolog Anette Skriver.

ADRESSE:
Jeg laver pt. kun udebehandlinger hos dig eller i klinik i Odense, Middelfartvej 121.

Der aftales kørepenge ved disse behandlinger.

Jeg træffes på tlf.: 60 68 43 99 Læg evt. besked og du vil blive ringet op.

Tidsbestilling også: info@kst-fyn.dk